Fotoğrafım
Ad:
Konum: Türkiye

Pazartesi, Mart 19, 2007

75 * KIZ VE ERKEK COCUK FARKI

Kız çocuğa bir top atarsanız hemen suratına çarpar. Erkek çocuğa bir top atarsanız onu yakalamak için ellerini açar, yine de top suratına çarpar.

Kız çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, süslenme faslı bittiğinde küçük hanım harika görünmektedir ama gideceğiniz yere 1 saat gecikmişsinizdir... Erkek çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gömleğinin 2 yakası 2 tarafa kaymış, ayakkabıları tozlanmıştır.

Kız çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp neden yapıldığını anlamaya çalışır. Erkek çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp bundan nasıl bir silah yapacağını düşünür.

Kız çocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir, süsler, evcilik oynarlar. Erkek çocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarını bacaklarını koparırlar.

Kız çocuğun saçlarını kestirdiğinizde yeni halini beğenmemişse kendini 2 hafta odasına kilitleyebilir. Erkek çocuğun saçlarını kestirdiğinizde nasıl olduğuyla ilgilenmez bile.

Kız çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp yüzüne gözüne sürer. Erkek çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp duvarları boyar.

Kız çocuk gaz kaçırırsa kıpkırmızı olur çok utanır. Erkek çocuk gaz kaçırırsa önce bir güler, ardından aynı sesi 50 kere tekrar eder.

Kız çocuklar tırnaklarını uzatır ama daha güzel olduğu için değil, bir erkek çocuğun orasını burasını çizebilmek için... Erkek çocuklar tırnaklarını uzatır çünkü kesmeye üşenirler.

Erkek çocuklar 6 yaşından itibaren babalarına yanak vermeyi keserler. Kız çocuklar 6 yaşından itibaren babaları onlara şeker vermezse onlar da yanak vermeyi keserler.

Kız çocuklar genelde erkek çocuklardan önce konuşmayı öğrenirler. Erkek çocuklar genelde konuşmadan önce silah seslerini taklit etmeyi öğrenirler.

Kız çocuklar filmde biri öldüğünde ağlarlar. Erkek çocuklar Ninja Kaplumbağları 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatırsa ağlarlar.

Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar. Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home